Odborné | Antikvariát Kant

Technologie přípravy pokrmů I.

Sedláčková, Otoupal

Dostupnost: Na dotaz

Technologie přípravy pokrmů 4.

Sedláčková, Nodl, Řešátko

Dostupnost: Skladem

Technologie přípravy pokrmů 2.

Sedláčková, Hana

Dostupnost: Skladem

Technologie přípravy pokrmů 1.

Sedláčková, Otoupal

Dostupnost: Na dotaz
Dostupnost: Na dotaz

Technické kreslení

Kunc, Antonín

Dostupnost: Na dotaz

Strojnictví

Král – Suchanský

Dostupnost: Na dotaz
Dostupnost: Na dotaz
Dostupnost: Na dotaz

Stolničení

Salač, Gustav

Dostupnost: Skladem

Stereometrie a posloupnosti

Odvárko, Řepová

Dostupnost: Skladem

Stavební mechanika

Jelínek, Červený, Doul

Dostupnost: Na dotaz

Stavba hudebních nástrojů

Pavílek, Stanislav a kol.

Dostupnost: Na dotaz
Dostupnost: Na dotaz

Statika

Jíra, Josef & Micka, Michal

Dostupnost: Skladem
Dostupnost: Na dotaz

Praktické rady

Dozvíte se v naší poradně

Jak správně pečovat o knihy?

Jak hodnotit stav knih a jak správně knihy nabízet do antikvariátu?

Novinky na váš e-mail

Buďte o krok napřed! Nové knihy na skladě pravidelně v e-mailu.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Analytické
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Marketing
Soubor technik, které mají za předmět obchodní strategii a zejména průzkum trhu.
Google
OK
Odmítnout
Facebook
OK
Odmítnout