Technologie přípravy pokrmů 4.

Kód: Uc7-114 | Autor: Sedláčková, Nodl, Řešátko
Technologie přípravy pokrmů 4.Detailní informace
Cena89 Kč
Dostupnost: Skladem
Popis

učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Formát
29 cm
Jazyk
cz
Místo
Praha
Nakladatelství
Fortuna
Rok
2001
Stav
nečtená, intaktní
Počet stran
110
Vazba
obrož
Vydání
1

Praktické rady

Dozvíte se v naší poradně

Jak správně pečovat o knihy?

Jak hodnotit stav knih a jak správně knihy nabízet do antikvariátu?

Novinky na váš e-mail

Buďte o krok napřed! Nové knihy na skladě pravidelně v e-mailu.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.